Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вшанування пам'яті Героя Мищака Андрія

Дата: 17.01.2024 10:05
Кількість переглядів: 85

Сьогодні, 17.01.2024 року важкий день для нашої громади, адже минає рік з дня загибелі нашого Героя - Мищака Андрія Миколайовича. Він втратив своє життя на полі бою, захищаючи нашу країну від зовнішньої агресії. Серце не зможе забути його жертву, але ми завжди будемо пам'ятати його невимовний внесок у боротьбу за незалежність та свободу.

Народився 9 серпня 1986 року у селі Розточки. Проживав у селі Витвиця у батьківському домі із батьками - Миколою і Лідією ,а також з двома сестрами Тетяною, Лесею і братом Іваном. У 2003 році закінчив Витвицьку ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Вступив на службу до Збройних сил України в другий окремий полк зв’язку міста Одеса в 2004 році. У віці 35 років був призваний на військову службу і проходив її у військовій частині 2142 Державної прикордонної служби України на посаді молодшого інспектора прикордонної служби «Дякове».

Загинув 17 січня 2023 року внаслідок отриманих поранень несумісних з життям, в результаті артилерійського обстрілу ворога, поблизу населеного пункту Кармазинівка Луганської області.

Андрій був не тільки військовим, але й справжнім прикладом сили, відданості та мужності. Його життя стало великим вкладом у наше спільне майбутнє. Він поклав на лінію фронту не лише своє тіло, але й свою надію, віру та невтомну волю до перемоги.

Давайте вшануємо пам'ять Мищака Андрія разом. Нехай його дух залишається з нами, надихаючи нас на великі справи та високі прагнення.

Слава Україні!

Героям Слава!

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь