Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Діловоди, IT-спеціалісти, культурологи: які працівники потрібні на деокупованих територіях

Дата: 02.08.2023 11:18
Кількість переглядів: 49


3 липня в Україні відкритий резерв відновлення. Будь-який громадянин може запропонувати свою кандидатуру і долучитися до відродження деокупованих територій.

Про це пише Голова Національного агентства України з питань державної служби Наталія Алюшина в авторській колонці на 24 Канал.

Місія резерву відновлення – сформувати дієвий управлінський апарат держави на деокупованих і прифронтових територіях. Так посилимо інституційну стійкість усієї держави. Важливо, аби люди розцінювали таку зайнятість як соціально відповідальну та перспективну, а також свідомо поєднували своє життя із публічним сектором. Суспільству потрібні професійні, доброчесні державні службовці.

Станом на 26 липня зареєстровано 1229 анкети (714 – чоловіки, 515 – жінки). За результатами перевірки зараховано до реєстру 1062 претенденти. Їхній вік – від 32 до 48 років. Більшість має управлінський досвід.

За регіональним пріоритетом кандидати обирають АР Крим та Севастополь (79%), Донеччину (25%) і Запорізьку область (20.5%). Найменша кількість анкет зареєстрована для працевлаштування на Чернігівщину (6%) та Сумщину (4%).

Пошукачі надають перевагу таким напрямам як адміністративне керівництво (51%), державний нагляд і контроль (35%), адміністрування та надання публічних послуг (25%).

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь