Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

4 квітня в усьому світі відзначають Міжнародний день просвіти з питань мінної небезпеки та допомоги з протимінної діяльності

Дата: 04.04.2023 11:33
Кількість переглядів: 81

Сьогодні (4 квітня) в усьому світі відзначають Міжнародний день просвіти з питань мінної небезпеки та допомоги з протимінної діяльності. Його мета – підвищити обізнаність про загрозу, яку несуть вибухонебезпечні предмети для здоров’я та життя людей. 

Впродовж багатьох років рятувальники активно розповідали про вибухонебезпечні предмети та їх небезпеку. Попри численні кампанії з інформування про мінну небезпеку, попереджувальні повідомлення знову і знову надходять звістки про нові жертви. Це є болючим нагадуванням про те, що таких заходів ніколи не буде достатньо.

Ніхто навіть у страшному сні не міг уявити, що буде війна, а після вторгнення ворога на Україну та рашистських обстрілів наших мирних міст з різної зброї на вулицях залишиться значна кількість боєприпасів, різних видів та різних калібрів, які несуть пряму загрозу людям.

Сьогодні, рятувальники ДСНС активно проводять профілактичні заходи у всіх куточках нашої країни, у навчальних закладах із дітьми, трудових колективах та просто на вулицях міст, щоб попередити про можливу небезпеку та навчити людей правильної поведінки при виявленні вибухонебезпечних предметів. 
І зараз, коли в нашій країні йде повномасштабна війна, кожна людина повинна розуміти, що отримані раніше знання та дотримання особистої безпеки можуть зберегти найцінніше - життя.

Фото без опису

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь