Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До 19 квітня продовжено реєстрацію для участі у вступних іспитах до бакалаврату

Дата: 11.04.2022 10:25
Кількість переглядів: 260

Фото без опису

З огляду на ситуацію в державі Міністерство освіти і науки України ухвалило рішення про продовження термінів формування реєстраційних карток для участі в національному мультипредметному тестуванні. Такі картки можна сформувати до 19 квітня.

Нагадаємо, що для організації вступних випробувань на бакалаврат потрібна підтверджена інформація про потенційних учасників цих випробувань. Таку інформацію Український центр оцінювання якості освіти отримує з бази даних реєстрації для участі в ЗНО.

Щоб зрозуміти, як вам діяти, ознайомтеся, будь ласка, із інформацією на офіційному сайті за посиланням https://testportal.gov.ua/prodovzheno-reyestratsiyu-dlya-uchasti-vstupnyh-ispytah-do-bakalavratu/

Зауважимо, що пізніше, у травні, кожний, хто зареєструвався для участі в ЗНО, на своїй Інформаційний сторінці обов’язково повинен підтвердити бажання складати це тестування, а також повідомити організаторам про те, у якому регіоні він / вона перебуватиме в липні.

Однієї реєстраційної картки достатньо для потрапляння у базу даних про потенційних учасників мультипредметного тестування. Не потрібно створювати дублі цих карток і надсилати свої документи до регіональних центрів оцінювання якості освіти повторно.

Якщо ви цього року закінчуєте здобувати повну загальну середню освіту (учень/учениця ліцею, гімназії чи студент/студентка І?ІІ курсу коледжу) і ще не зареєструвалися для участі в ЗНО (навіть не створили реєстраційної картки) ? до 19 квітня, будь ласка, створіть реєстраційну картку. Уважно заповнюйте дані, зокрема: прізвище, ім’я, по батькові (за наявності), дата народження, серія (за наявності), номер паспортного документа, номер мобільного телефону. Це важливо не лише для участі в тестуваннях, а й для подання вами документів для вступу.

Найближчим часом Український центр оцінювання якості освіти повідомить, як дізнатися номер і PIN-код для входу на Інформаційну сторінку з актуальною інформацією. Стежте за оновленнями на офіційному сайті ? і не пропустите важливих новин.

Наразі Порядок вступної кампанії ще не оприлюднено, тому ми не можемо бути впевненими, яким буде механізм використання результатів ЗНО минулих років.

Додамо, що за інформацією Івано-Франківського регіонального центру оцінювання якості освіти, на Прикарпатті для участі в ЗНО уже зареєструвалися близько 14 тисяч випускників.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь