Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Розпорядження Витвицького сільського голови територіальної громади №66 «Про зарахування дітей до 1-х класів закладів загальної середньої освіти Витвицької сільської ради територіальної громади у 2021 році»

Кількість переглядів: 125
Скликання: -
Сесія: -
Тип документу: Розпорядження Витвицького сільського голови територіальної громади
Дата: 27.04.2021
Номер документу: 66
Назва документу: Про зарахування дітей до 1-х класів закладів загальної середньої освіти Витвицької сільської ради територіальної громади у 2021 році
Прикріплені файли:
  1. Про зарахування дітей до 1-х класів закладів загальної середньої освіти Витвицької сільської ради територіальної громади у 2021 році (0.02 МБ)

УКРАЇНА

ВИТВИЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

КАЛУСЬКОГО РАЙОНУ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ №66

 

27 квітня 2021 року                                                                    

 

Про зарахування дітей до 1-х класів

закладів загальної середньої освіти

Витвицької сільської ради 

територіальної громади у 2021 році

 

На виконання законів України «Про освіту», «Про повну загальну середню освіту», «Про захист персональних даних», постанови Кабінету Міністрів України від 13 вересня 2017 року № 684 «Про затвердження Порядку ведення обліку дітей дошкільного, шкільного віку та учнів», Порядку зарахування, відрахування та переведення учнів до державних та комунальних закладів освіти для здобуття повної загальної освіти, затвердженого наказом Міністерства освіти та науки України від 16 квітня 2018 року № 367, листа Міністерства освіти та науки України від 27 квітня 2021 року № 1/9-218 «Про організоване завершення 2020/2021 навчального року та реалізацію Закону України «Про внесення змін до Розділу ІІ «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на забезпечення додаткових соціальних та економічних гарантій у зв`язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)» (щодо окремих питань завершення 2020/2021 навчального року)», розпорядження Витвицької сільської ради територіальної громади від 27.04.2021 року №65 «Про облік дітей і підлітків віком від 6 до 18 років та дітей, яким до 01 вересня 2021 року виповнюється 5 років та закріплення територій обслуговування за закладами освіти Витвицької сільської ради територіальної громади» та з метою організованого прийому дітей до перших класів:

 

  1. Встановити термін подання документів для зарахування дітей до 1-х класів закладів загальної середньої освіти Витвицької сільської ради  територіальної громади з 30 квітня 2021 року по 31 травня 2021р.
  2. Відділу освіти Витвицької сільської ради об’єднаної територіальної громади (Василенко В.Ф.):
    1. Забезпечити на час тривалості карантину організацію гнучкого режиму прийому документів та їх копій, зокрема подання батьками, або особам, які їх замінюють документів в електронній формі зі сканованими копіями без електронного цифрового підпису із подальшим поданням документів у паперовій формі після завершення карантину, але не пізніше 31 серпня 2021р.
    1.  Прийняти управлінські рішення, за поданням дирекції закладів загальної середньої освіти, щодо відкриття додаткового (додаткових) класу (класів), внесення змін до організації освітнього процесу.
    1. Здійснити необхідні заходи щодо забезпечення кабінетів 1-х класів необхідними дидактичними матеріалами; засобами навчання; сучасними меблями, у тому числі партами; інтерактивним та комп’ютерним обладнанням, копіювальною технікою тощо відповідно до Примірного переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 07.02.2020  № 143  в межах бюджетних асигнувань.
  1. Оприлюднити дане розпорядження на веб-сайті Витвицької сільської ради  територіальної громади.
  2. Контроль за виконанням  даного розпорядження залишаю за собою.

 

 

Витвицький сільський

голова територіальної громади                                 Василь ІЛЬНИЦЬКИЙ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь