Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рішення сесії №98-3/2021 «Про внесення змін до Положення про офіційний Веб-сайт Витвицької сільської ради об’єднаної територіальної громади в глобальній інформаційній мережі Інтернет»

Кількість переглядів: 146
Скликання: 8 скликання
Сесія: 3 сесія
Тип документу: Рішення сесії
Дата: 28.01.2021
Номер документу: 98-3/2021
Назва документу: Про внесення змін до Положення про офіційний Веб-сайт Витвицької сільської ради об’єднаної територіальної громади в глобальній інформаційній мережі Інтернет
Прикріплені файли:

 

УКРАЇНА

ВИТВИЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ОБ’ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

ДОЛИНСЬКОГО РАЙОНУ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

восьме скликання

третя сесія

 

РІШЕННЯ №98-3/2021

від 28 січня 2021

с. Слобода-Болехівська

 

Про внесення змін до Положення про офіційний Веб-сайт Витвицької сільської ради об’єднаної територіальної громади в глобальній інформаційній мережі Інтернет

 

З метою створення дієвої системи оприлюднення інформації про роботу сільської ради, підвищення  ефективності та прозорості її діяльності, забезпечення впливу на процеси, які відбуваються на території ради та для власного розміщення проектів нормативно-правових актів, рішень органу місцевого самоврядування, на підставі ст. 5 Закону України “Про доступ до публічної інформації”, статті 26 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні», Постанови Кабінету Міністрів України № 1302 від 29 серпня 2002 р. “Про заходи щодо подальшого забезпечення відкритості в діяльності органів виконавчої влади” Витвицька сільська рада об’єднаної територіальної громади

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити офіційним веб-сайтом Витвицької сільської ради в глобальній інформаційній мережі Інтернет за адресою https://vytvytska-gromada.gov.ua/.

2. Внести зміни до розділу 1. Загальне положення, Положення про офіційний Веб-сайт Витвицької сільської ради об’єднаної територіальної громади та викласти його у наступній редакції:

 

«1. Загальне положення

1.1. Це Положення розроблено відповідно до Конституції України, Законів України “Про інформацію”, “Про захист інформації в автоматизованих системах”, “Про державну таємницю”, “Про авторське право і суміжні права”; Указів Президента України від 31.07.2000 № 928/2000 “Про заходи щодо розвитку національної складової глобальної інформаційної мережі в Україні”, від 01.08.2002 №683/2002 “Про додаткові заходи щодо забезпечення відкритості у діяльності органів державної влади”, від 31.07.2004/2004 №854 “Про забезпечення умов для більш широкої участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики”, від 15.09.2005/2005 №1276 “Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики”; постанови Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 № 996 “Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики”.

Веб-сайт Витвицької сільської ради об’єднаної територіальної громади (далі – веб-сайт) – це сукупність програмних та технічних засобів з визначеною адресою в мережі Інтернет https://vytvytska-gromada.gov.ua/ разом з інформаційними ресурсами, які перебувають у розпорядженні Витвицької сільської ради об’єднаної територіальної громади та забезпечують доступ юридичних і фізичних осіб до цих інформаційних ресурсів.»

3. Призначати відповідальною особою за супроводження Веб-сайту Тараса ЩЕРБАНА – Секретаря Витвицької сільської ради ОТГ.

 

 

Витвицький сільський

голова ОТГ                                                                Василь ІЛЬНИЦЬКИЙ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь