Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рішення сесії №82-2/2020 «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі гр. Курило В. М.»

Кількість переглядів: 130
Скликання: 8 скликання
Сесія: 2 сесія
Тип документу: Рішення сесії
Дата: 23.12.2020
Номер документу: 82-2/2020
Назва документу: Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі гр. Курило В. М.
Прикріплені файли:

УКРАЇНА

ВИТВИЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ОБ’ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

ДОЛИНСЬКОГО РАЙОНУ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

восьме скликання

друга сесія

 

РІШЕННЯ

 

від 23 грудня 2020        №82-2/2020                                                с. Станківці

 

Про надання дозволу на виготовлення технічної

документації із землеустрою щодо встановлення

(відновлення) меж земельних ділянок в натурі

 гр. Курило В. М.

 

Розглянувши заяву гр. Курило Віри Миколаївни про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на земельну ділянку площею 0,0526 га в с. Церківна по вул. Івана Франка, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка), відповідно до ч. 2 статті 60 Сімейного кодексу України, ст. ст. 12, 38, 107, 116, 118, 121, 122 Земельного кодексу України, керуючись ст. 25, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», взявши до уваги архівний витяг з рішення 19 сесії 4 демократичного скликання Станковецької сільської ради  від 10 серпня 2005 року “Про передачу земель в приватну власність”, Витвицька сільська рада об’єднаної територіальної громади:

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати дозвіл гр. Курило Вірі Миколаївні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на земельну ділянку площею 0,0526 га в селі Церківна по вул. Івана Франка для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка).

2. Гр. Курило Вірі Миколаївні виготовити в ліцензованій проектній організації документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), погодити її у встановленому законодавством порядку та подати на затвердження сесії Витвицької сільської ради об’єднаної територіальної громади.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань землекористування та земельних відносин (Зіновій ВИСОЧАНСЬКИЙ).

 

 

Витвицький сільський

голова ОТГ                                                                 Василь ІЛЬНИЦЬКИЙ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь