Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рішення сесії №65-2/2020 «Про реорганізацію відділу культури шляхом приєднання до відділу освіти»

Кількість переглядів: 609
Скликання: 8 скликання
Сесія: 2 сесія
Тип документу: Рішення сесії
Дата: 23.12.2020
Номер документу: 65-2/2020
Назва документу: Про реорганізацію відділу культури шляхом приєднання до відділу освіти
Прикріплені файли:

УКРАЇНА

ВИТВИЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ОБ’ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

ДОЛИНСЬКОГО РАЙОНУ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

восьме скликання

друга сесія

 

РІШЕННЯ

 

від 23 грудня 2020        №65-2/2020                                                с. Станківці

 

Про реорганізацію відділу культури шляхом приєднання до відділу освіти

 

Відповідно до структури Витвицької сільської ради об’єднаної територіальної громади, затвердженої рішенням сесії Витвицької сільської ради об’єднаної територіальної громади від 27.11.2020р. №15 - 1/2020 «Про затвердження структури та загальної штатної чисельності виконавчих органів Витвицької сільської ради об’єднаної територіальної громади», Цивільного кодексу України, Господарського кодексу України, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Витвицька сільська рада об’єднаної територіальної громади:

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Реорганізувати відділ культури Витвицької сільської ради об’єднаної територіальної громади шляхом приєднання до відділу освіти Витвицької сільської ради об’єднаної територіальної громади.
  2. Припинити відділ культури Витвицької сільської ради об’єднаної територіальної громади у результаті реорганізації шляхом приєднання до відділу освіти Витвицької сільської ради об’єднаної територіальної громади.
  3. Відділ освіти Витвицької сільської ради об’єднаної територіальної громади вважати правонаступником відділу культури Витвицької сільської ради об’єднаної територіальної громади.
  4. Встановити строк для пред'явлення вимог кредиторів: 2 місяці з дня опублікування оголошення про припинення юридичної особи - відділу культури Витвицької сільської ради об’єднаної територіальної громади у результаті реорганізації шляхом приєднання до відділу освіти Витвицької сільської ради об’єднаної територіальної громади.

5.    Створити комісію з припинення відділу культури Витвицької сільської ради об’єднаної територіальної громади у результаті реорганізації шляхом приєднання до відділу освіти Витвицької сільської ради об’єднаної територіальної громади (далі - Комісія з реорганізації) (Додаток 1).

6.    Комісії з реорганізації:

6.1. В установленому законом порядку повідомити орган, що здійснює державну реєстрацію, про прийняття рішення щодо припинення юридичної особи - відділ культури Витвицької сільської ради об’єднаної територіальної громади у результаті реорганізації шляхом приєднання до відділу освіти Витвицької сільської ради об’єднаної територіальної громади і подати необхідні документи для внесення до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців та громадських формувань відповідних записів;

6.2. Попередити працівників про реорганізацію та забезпечити їх соціально-правові гарантії у порядку та на умовах, визначених законодавством України.

7.    Перейменувати відділ освіти Витвицької сільської ради об’єднаної територіальної громади (ідентифікаційний код - 41430128) у відділ освіти, культури, туризму, молодіжної політики та спорту Витвицької сільської ради об’єднаної територіальної громади.

8.    Начальнику Відділу освіти Витвицької сільської ради об’єднаної територіальної громади розробити та подати на затвердження Положення про відділ освіти, культури, туризму, молодіжної політики та спорту Витвицької сільської ради об’єднаної територіальної громади.

9.    Після закінчення 2-х місячного строку для пред'явлення вимог кредиторами та задоволення чи відхилення цих вимог, скласти передавальний акт та подати його на затвердження до Витвицької сільської ради ОТГ.

10.  Вжити інших заходів, пов'язаних з реорганізацією вищевказаного відділу, в порядку, встановленому чинним законодавством України.

11.  Після закінчення процедури реорганізації, але не раніше двох місяців з дати публікації повідомлення, подати державному реєстраторові документи, необхідні для проведення державної реєстрації припинення Відділу культури Витвицької сільської ради об’єднаної територіальної громади у результаті реорганізації шляхом приєднання до Відділу освіти Витвицької сільської ради об’єднаної територіальної громади.

12.  Начальнику Відділу культури Витвицької сільської ради об’єднаної територіальної громади, начальнику Відділу освіти Витвицької сільської ради об’єднаної територіальної громади, секретарю Витвицької сільської ради ОТГ забезпечити:

12.1. Належне виконання виконавчими органами Витвицької сільської ради повноважень, передбачених діючими положеннями, до завершення процедури вступу у дію нової структури виконавчих органів Витвицької сільської ради та нового розмежування повноважень між виконавчими органами Витвицької сільської ради.

13.  Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань соціального економічного і культурного розвитку, освіти, охорони здоров’я та спорту (Іван ЮСИП).

 

 

Витвицький сільський

голова ОТГ                                                                Василь ІЛЬНИЦЬКИЙ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь