Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Розпорядження Витвицького сільського голови територіальної громади №55 «Про проведення громадського обговорення кандидатури старости у Слобідсько-Болехівському старостинському окрузі Витвицької сільської територіальної громади»

Кількість переглядів: 15
Скликання: -
Сесія: -
Тип документу: Розпорядження Витвицького сільського голови територіальної громади
Дата: 22.07.2024
Номер документу: 55
Назва документу: Про проведення громадського обговорення кандидатури старости у Слобідсько-Болехівському старостинському окрузі Витвицької сільської територіальної громади
Прикріплені файли:
  1. Розпорядження №55 від 22.07.2024 р Про проведення громадського обговорення кандидатури (0.06 МБ)


ВИТВИЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
КАЛУСЬКОГО РАЙОНУ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

22.07.2024 року                                            с. Витвиця                                                          № 55

 

Про проведення громадського обговорення кандидатури

старости у Слобідсько-Болехівському старостинському окрузі

Витвицької сільської територіальної громади

 

Відповідно до пункту 20 частини четвертої статті 42, статті 541 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішення сесії сільської ради № 326-8/2021 від 17.09.2021 р. «Про затвердження Положення про старосту сіл Витвицької сільської територіальної громади» із метою врахування думки громадськості під час призначення старости,

 

ЗОБОВ'ЯЗУЮ:

 

1. Оголосити про проведення громадського обговорення кандидатури старости Слобідсько-Болехівського старостинського округу Витвицької сільської територіальної громади в період з 22 липня по 11 серпня 2024 року.

2. Винести на громадське обговорення кандидатуру Бучка Василя Богдановича на посаду старости Слобідсько-Болехівського старостинського округу Витвицької сільської територіальної громади.

3. Громадське обговорення провести на території Слобідсько-Болехівського старостинського округу у формі вивчення громадської думки щодо підтримки кандидатури старости шляхом опитування жителів цього округу та загальних зборів громадян за місцем їх проживання з оформленням підписних листів про підтримку запропонованої кандидатури Бучка Василя Богдановича.

4. Для організації громадського обговорення кандидатури на посаду старости Слобідсько-Болехівського старостинського округу утворити комісію та затвердити її склад (додаток 1).

5. Затвердити форму підписного листа на підтримку кандидатури старости Слобідсько-Болехівського старостинського округу Витвицької сільської територіальної громади (додаток 2).

6. Затвердити зразок заяви про внесення кандидатури на посаду старости (додаток 3).

7. Затвердити зразок згоди на проведення консультацій з громадськістю (термін визначається комісією) (додаток 4).

8. Врахувати під час процедури проведення громадського обговорення та визначення його результатів, що кількість жителів Слобідсько-Болехівського старостинського округу Витвицької сільської територіальної громади, які є громадянами України і мають право голосу на виборах за даними реєстру територіальної громади станом на 22 липня 2024 становить 933  громадян.

9. Комісії:

- забезпечити організацію, своєчасну і якісну підготовку, вирішення організаційно-технічних питань з проведення громадського обговорення кандидатури старости у Слобідсько-Болехівського старостинському окрузі Витвицької сільської територіальної громади;

- забезпечити належне інформування жителів Слобідсько-Болехівського старостинського округу про проведення громадського обговорення та розмістити на офіційному сайті Витвицької сільської ради інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення кандидатури старости Слобідсько-Болехівського старостинського округу;

- протягом 3-х днів після закінчення громадського обговорення, за його результатами (рішенням), надати сільському голові один примірник протоколу про результати громадського обговорення кандидатури старости.

- забезпечити друк бланків підписних листів на підтримку кандидатури старости Слобідсько-Болехівського старостинського округу Витвицької сільської територіальної громади.

10. Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.

 

 

Витвицький сільський голова

територіальної громади                                                       Василь ІЛЬНИЦЬКИЙ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь