Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рішення сесії №881-28/2023 «Про надання згоди на безоплатне прийняття з державної у комунальну власність Витвицької сільської територіальної громади окремого індивідуально визначеного майна»

Кількість переглядів: 21
Скликання: 8 скликання
Сесія: 28 сесія
Тип документу: Рішення сесії
Дата: 22.12.2023
Номер документу: 881-28/2023
Назва документу: Про надання згоди на безоплатне прийняття з державної у комунальну власність Витвицької сільської територіальної громади окремого індивідуально визначеного майна
Прикріплені файли:
  1. № 881-28.2023 від 22.12.2023 р. Про надання згоди на прийняття з державної у к~ї територіальної громади окремого індивідуально визначеного майна (0.07 МБ)
  2. № 881-28.2023 від 22.12.2023 р. Про прийняття на баланс Витвицької сільської ради матеріальних цінностей Додаток (0.02 МБ)


ВИТВИЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

КАЛУСЬКОГО РАЙОНУ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

восьме скликання

двадцять восьма сесія

 

РІШЕННЯ

 

22 грудня 2023 року                                    с. Витвиця                                              № 881-28/2023

 

Про надання згоди на безоплатне прийняття з державної у комунальну власність Витвицької сільської територіальної громади окремого індивідуально визначеного майна

 

Відповідно до статей 3, 4, 7 Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», керуючись пунктом 51 частини 1 статті 26, статтею 59, частиною 2 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», сільська рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

  1. Надати згоду на прийняття з державної у комунальну власність Витвицької територіальної громади, в особі Витвицької сільської ради, окремого індивідуально визначеного майна для використання сільською радою з метою забезпечення потреб територіальної громади, із зобов’язанням використовувати зазначене майно за цільовим призначенням та не відчужувати його у приватну власність (додається).
  2. Визнати таким, що втратило чинність рішення від 23.12.2021 р. № 470-12/2021 «Про надання згоди  на прийняття з державної у комунальну власність Витвицької територіальної громади окремого індивідуально визначеного майна».

3.         Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань планування, бюджету, майна та власності (Віктор ДАНИЛІВ).

 

 

Витвицький сільський голова

територіальної громади                                                                        Василь ІЛЬНИЦЬКИЙ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь