Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рішення сесії №867-28/2023 «Про надання дозволу на виділення в натурі (на місцевості) земельної частки (паю) за межами населеного пункту с. Розточки, гр. Ільницькому В. М.»

Кількість переглядів: 7
Скликання: 8 скликання
Сесія: 28 сесія
Тип документу: Рішення сесії
Дата: 22.12.2023
Номер документу: 867-28/2023
Назва документу: Про надання дозволу на виділення в натурі (на місцевості) земельної частки (паю) за межами населеного пункту с. Розточки, гр. Ільницькому В. М.
Прикріплені файли:
  1. № 867-28.2023 від 22.05.2023 р. Про надання дозволу на виділення в натурі (на м~ки (паю) за межами населеного пункту с. Розточки, гр. Ільницькому В. М. (0.05 МБ)


ВИТВИЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

КАЛУСЬКОГО РАЙОНУ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

восьме скликання

двадцять восьма сесія

 

РІШЕННЯ

 

22 грудня 2023 року                                    с. Витвиця                                              № 867-28/2023

 

Про надання дозволу на виділення в натурі (на місцевості) земельної частки (паю) за межами населеного пункту с. Розточки, гр. Ільницькому В. М.

Розглянувши заяву громадянина Ільницького Володимира Михайловича, про надання дозволу на виготовлення документації на земельні ділянки, які облікувались за батьками, сертифікат на право на земельну частку (пай) серія РН №238397 виданий Долинською районною державною адміністрацією, зареєстрований 05.10.2000 року в Книзі реєстрації сертифікатів на право на земельну частку (пай) за № 49 та сертифікат на право на земельну частку (пай) серія РН №238398 виданий Долинською районною державною адміністрацією, зареєстрований 05.10.2000 року в Книзі реєстрації сертифікатів на право на земельну частку (пай) за № 50, взявши до уваги заповіт від 27.09.2005 року та заповіт від 02.03.2005 року, керуючись ст. 12, пунктом 1 статті 81 Земельного кодексу України, статтями 1, 3, 5 Закону України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)», сільська рада

В И Р І Ш И Л А:

1. Виділення земельну частку (пай) в натурі (на місцевості) спадкоємцю права на земельну частку (пай) громадянину Ільницькому Володимиру Михайловичу та дозволити виготовити документи про право власності на земельні ділянки: площею 0,1254  та площею 0,1038 га  для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту с. Розточки Калуського району Івано-Франківської області.

            2. Громадянину Ільницькому Володимиру Михайловичу:

            2.1. Зареєструвати у встановленому законодавством порядку право власності на земельні ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею 0,1254 га та площею 0,1038 га за межами населеного пункту с. Розточки Калуського району Івано-Франківської області, згідно технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості).

            2.2. Виконувати обов’язки власника земельної ділянки відповідно до вимог земельного законодавства України.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань житлово-комунального господарства, благоустрою, екології, землекористування, земельних відносин, лісокористування, енергозбереження, промисловості, містобудування та архітектури (Зіновій ВИСОЧАНСЬКИЙ).

 

Витвицький сільський голова

територіальної громади                                                                           Василь ІЛЬНИЦЬКИЙ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь