Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рішення виконавчого комітету №2 «Про затвердження індивідуальних планів соціального захисту дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей, які опинились у складних життєвих обставинах»

Кількість переглядів: 924
Скликання: -
Сесія: -
Тип документу: Рішення виконавчого комітету
Дата: 22.02.2022
Номер документу: 2
Назва документу: Про затвердження індивідуальних планів соціального захисту дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей, які опинились у складних життєвих обставинах
Прикріплені файли:
  1. Про затвердження індивідуальних планів соціального захисту дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей, які опинились у складних життєвих обставинах (0.03 МБ)

УКРАЇНА

ВИТВИЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

КАЛУСЬКОГО РАЙОНУ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

виконавчий комітет

 

РІШЕННЯ №2

від 22 лютого 2022 року

с. Витвиця

 

Про затвердження індивідуальних планів соціального захисту дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей, які опинились у складних життєвих обставинах

 

Відповідно до Законів України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», «Про загальну середню освіту», Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов'язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24 вересня 2008 року № 866 (із змінами), наказу Державного департаменту з усиновлення та захисту прав дитини від 18.11.2008 № 4591 «Про затвердження Порядку ведення особової справи дитини-сироти та дитини, позбавленої батьківського піклування та форми індивідуального плану соціального захисту дитини, яка опинилася у складних життєвих обставинах, дитини-сироти та дитини, позбавленої батьківського піклування», наказу Міністерства України у справах сім'ї, молоді та спорту від 25.09.2009 р. № 3385 «Про затвердження Порядку взаємодії центрів соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді і служб у справах дітей у процесі встановлення опіки, піклування, створення та забезпечення діяльності прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу», керуючись ч.6 ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет сільської ради

ВИРІШИВ:

1. Затвердити рішення Комісії з питань захисту прав дитини від 28.12.2021 року № 8 «Про затвердження індивідуальних планів соціального захисту дітей – сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування».

2. Затвердити рішення Комісії з питань захисту прав дитини від 19.01.2022 року № 1 «Про затвердження індивідуальних планів соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах».

3. Службі у справах дітей здійснювати контроль за вихованням, утриманням і розвитком дітей - сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах.

4. Комунальному закладу «Центр надання соціальних послуг» забезпечити соціальний супровід дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах згідно чинного законодавства.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на члена виконавчого комітету Віру СІЧКУ.

 

 

Витвицький сільський голова

територіальної громади                                                                               Василь ІЛЬНИЦЬКИЙ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь