Як захистити себе від кишкових інфекцій під час надзвичайної ситуації
Вживання зіпсованої їжі може спричинити діарею, блювання, болі, спазми в області живота, лихоманку, ломоту в тілі, слабкість і призвести до серйозних наслідків.
Сьогодні, коли ворог атакує енергетичну систему можливі тривалі відключення електроенергії. Якщо сталося відключення електроенергії, охолоджені /заморожені продукти можуть бути небезпечними для вживання. Якщо відключення триває більше 4 годин Вам необхідно:
Приготуйте та поділіться усіма швидкопсувними продуктами, щоб уникнути псування;
Викиньте усі швидкопсувні продукти ( такі як м»ясо, птиця, риба і залишки їжі), що були у холодильнику;
Викиньте продукти із морозильної камери, якщо вони розморозилися або приготуйте їх, якщо вони знаходилися у температурі навколишнього середовища не більш , ніж 2 години;
Під час відключення електроенергії:
Тримайте дверцята холодильника та морозильної камери закритими;
Продукти стають небезпечними, якщо вони перебувають під впливом температури вище 5 градусів більше 2 годин;
Ніколи не пробуте їжу, щоб визначити, чи є вона безпечною. Якщо ви сумніваєтеся, викиньте її.
Дотримуватися кроків безпечності їжі під час надзвичайної ситуації складно, але це запорука здоров’я Вашого та Вашої родини!
Коментарі:
Ваш коментар може бути першим :)