Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Людмила Сірко: Завдяки міжнародним організаціям на Прикарпатті впроваджують грантові проєкти щодо відновлення як переміщеного, так і місцевого бізнесу

Дата: 10.10.2023 11:22
Кількість переглядів: 77

ьогодні заступниця голови обласної державної адміністрації Людмила Сірко зустрілася із представницями чеської благодійної організації «Людина в біді». Йшлося про впровадження на Івано-Франківщині проєкту щодо грантової підтримки підприємств, які перемістилися з територій, постраждалих від війни до нашого регіону, малі та середні підприємства, які очолюють жінки, а також підприємства, які працевлаштовують осіб, що належать до вразливих груп і мають обмежений доступ до ринку праці.

«Надзвичайно важливо, щоби український бізнес працював і розвивався, незважаючи на війну. Зараз впроваджується урядові програми підтримки та розвитку бізнесу, що мають допомогти йому стати сильнішим, не дивлячись на складні нинішні умови. Міжнародні громадські організації також активно реалізовують проєкти щодо підтримки підприємницької діяльності на Івано-Франківщині. Обласна державна (військова) адміністрація надаватиме максимальне сприяння щодо активного впровадження саме таких проєктів в нашому регіоні та залучатиме до цього важливого напрямку прикарпатські територіальні громади», - зазначила Людмила Сірко.

Представниці чеської благодійної організації «Людина в біді» розповіли про умови участі у конкурсі на отримання мікрогрантів для відновлення як переміщеного, так і місцевого бізнесу, який постраждав внаслідок воєнних дій після 24 лютого 2022 року, веде або планує вести свою діяльність у Львівській або Івано-Франківській областях, прагне відновити бізнес та має потенціал для створення робочих місць та можливості для його реалізації.

Мовилося про категорії підприємств, які можуть взяти участь у цьому проєкті, пріоритети у виборі його учасників, питання щодо використання грантових коштів, критерії оцінювання грантових заявок та процедуру щодо їх подання. Під час зустрічі наголошувалося на важливості впровадження таких проєктів на Івано-Франківщині.

Детальніше ознайомитися із умовами цього проєкту можна за посиланням: http://surl.li/lyxag

Фото без опису

 

Фото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь