Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Працівників територіальних громад області навчали працювати у програмному комплексі «Соціальна громада»

Дата: 28.04.2023 10:03
Кількість переглядів: 79


Навчання з організації роботи користувачів в Кабінеті уповноваженої особи територіальної громади з питань призначення і виплати компенсації з догляду в програмному комплексі «Соціальна громада» проводило державне підприємство «Інформаційно-обчислювальний центр Міністерства соціальної політики України». Участь у ньому взяли представники департаменту соціальної політики облдержадміністрації, територіальних громад області.

Йшлося про особливості реєстрації в Кабінеті уповноваженої особи територіальної громади з питань призначення та виплати компенсації з догляду, формування бази отримувачів компенсації з догляду, зміни, які відбулись в процесі реєстрації заяв про згоду надавати соціальні послуги та отримувати соціальні послуги.

Особливу увагу зосереджено на питанні призначення компенсації з догляду територіальними громадами. За даними департаменту соціальної політики ОДА, нині в області на обліку перебувають 1514 отримувачів компенсаційних виплат на професійній та непрофесійній основі.

Починаючи з квітня 2023 року компенсація призначається і виплачується структурними підрозділами з питань соціального захисту населення виконавчих органів міських, селищних, сільських рад територіальних громад за місцем проживання/перебування осіб, яким надаються соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі чи професійній основі.

На даний час компенсація призначена по березень включно структурними підрозділами з питань соціального захисту населення райдержадміністрацій, виконкомів міських рад. Вона виплачується фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі, виконавчими органами сільських, селищних, міських рад територіальних громад за місцем проживання чи перебування особи, якій надаються соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі.

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь