Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Працівників територіальних громад області навчали працювати у програмному комплексі «Соціальна громада»

Дата: 28.04.2023 10:03
Кількість переглядів: 99


Навчання з організації роботи користувачів в Кабінеті уповноваженої особи територіальної громади з питань призначення і виплати компенсації з догляду в програмному комплексі «Соціальна громада» проводило державне підприємство «Інформаційно-обчислювальний центр Міністерства соціальної політики України». Участь у ньому взяли представники департаменту соціальної політики облдержадміністрації, територіальних громад області.

Йшлося про особливості реєстрації в Кабінеті уповноваженої особи територіальної громади з питань призначення та виплати компенсації з догляду, формування бази отримувачів компенсації з догляду, зміни, які відбулись в процесі реєстрації заяв про згоду надавати соціальні послуги та отримувати соціальні послуги.

Особливу увагу зосереджено на питанні призначення компенсації з догляду територіальними громадами. За даними департаменту соціальної політики ОДА, нині в області на обліку перебувають 1514 отримувачів компенсаційних виплат на професійній та непрофесійній основі.

Починаючи з квітня 2023 року компенсація призначається і виплачується структурними підрозділами з питань соціального захисту населення виконавчих органів міських, селищних, сільських рад територіальних громад за місцем проживання/перебування осіб, яким надаються соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі чи професійній основі.

На даний час компенсація призначена по березень включно структурними підрозділами з питань соціального захисту населення райдержадміністрацій, виконкомів міських рад. Вона виплачується фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі, виконавчими органами сільських, селищних, міських рад територіальних громад за місцем проживання чи перебування особи, якій надаються соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі.

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь