Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Соціальні послуги з догляду: компенсаційні виплати з квітня призначаються і виплачуються територіальними громадами області

Дата: 21.04.2023 10:29
Кількість переглядів: 115


Починаючи з квітня 2023 року компенсація призначається і виплачується структурними підрозділами з питань соціального захисту населення виконавчих органів міських, селищних, сільських рад територіальних громад за місцем проживання/перебування осіб, яким надаються соціальні послуги з догляду на непрофесійній чи професійній основі. Про це повідомили в департаменті соціального захисту облдержадміністрації.

На сьогодні компенсація призначена структурними підрозділами з питань соціального захисту населення райдержадміністрацій, виконкомів міських рад по березень включно і виплачується фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі, виконавчими органами сільських, селищних, міських рад територіальних громад за місцем проживання/перебування особи, котрій надаються соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі.

Усі виплатні відомості за березень 2023 року структурні підрозділами з питань соціального захисту населення РДА сформували та передали територіальним громадам для проведення виплати. Зокрема, передано до територіальних громад понад 2 тисячі особових справ одержувачів компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду.

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь