Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Прикарпаттям пройде благодійний тур «Дорога до Перемоги»

Дата: 05.04.2023 09:27
Кількість переглядів: 100


Дорога до Перемоги – це назва благодійного туру «Команди А» за участю народної артистки України Ніни Матвієнко на підтримку Збройних сил України, який відбувається в Україні протягом року російсько-української війни.Це благодійний соціальний проєкт. Артисти об’їздили уже чи не всю Україну. В травні плануються концерти і в нашій області.

Учора з цього приводу в обласній військовій адміністрації відбулася пресконференція, під час якої артисти розповіли про проміжні результати благодійного туру – 115 наразі проведених концертів. За виручені кошти «Команда А» придбала на фронт майже чотири десятки авто, а також передала велику кількість гуманітарної допомоги.

На Івано-Франківщині концерти «Команди А» пройдуть в рамках благодійного туру «Дорога до Перемоги» на підтримку воїнів 19, 20, 21 травня. Організатор благодійного концертного туру - Благодійний фонд «Майбутнє України 2050» за підтримки Радіо П'ятниця. Благодійні концерти за участю Ніни Матвієнко та відомих артистів України Ауріки Ротару, Амадора Лопеса, Артура Боссо, Анни Добриднєвої, Сергія Мироненка пройдуть у містах Івано-Франківську, Калуші, Коломиї на підтримку Збройних сил України.

Під час пресконференції артисти поділилися, що дуже сподіваються, що цей тур скоро завершиться і вони вирушать Україною вже з Переможним туром.

«Віримо, що так воно і буде, а поки кожен на своєму фронті працює задля нашої якнайшвидшої Перемоги», – переконана й голова обласної державної адміністрації – начальник обласної військової адміністрації Світлана Онищук.

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь