Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Платформа єДопомога розширює мережу партнерів

Дата: 24.01.2023 15:36
Кількість переглядів: 133


Платформа єДопомога розширює мережу партнерів для того, щоб більше людей з різних куточків України змогли скористатися Передплатою єДопомога (далі - сертифікат). Відтепер людина, яка потребує допомоги, може використати сертифікат у всеукраїнській мережі супермаркетів “АТБ-Маркет”. Благодійники з України та з будь-якої країни світу можуть сплатити сертифікат на продукти для родин, які потребують допомоги. Як отримати допомогу?

1. Зареєструйтесь на платформі https://social.edopomoga.gov.ua/ua/ .2. Залиште заявку на допомогу, обравши з переліку партнерів єДопомога мережу супермаркетів АТБ.3. Коли Благодійник обере заявку та здійснить оплату, ви отримаєте код в електронному кабінеті на платформі та/або смс-повідомлення на номер мобільного телефону. Аби скористатися допомогою, під час покупки товару на касі потрібно надати цифри коду з СМС або ж показати Передплату єДопомога зі штрих-кодом для сканування.Як стати Благодійником?

1. Перейдіть за посиланням на платформу https://social.edopomoga.gov.ua/ua/ .2. Оберіть заявку, яку хочете закрити, та зручний номінал для оплати: 200, 500 чи 1000 гривень.3. Оплатіть обрану вами суму. Після оплати Заявник отримає смс-повідомлення та зможе скористатися Передплатою на продукти протягом 30 календарних днів.Після використання Заявником допомоги Благодійники, що пройшли реєстрацію на платформі, отримуватимуть підтвердження про покупку, в якому буде зазначено перелік придбаних товарів.Важливо. 

Передплата на продукти є разовою та дійсна впродовж 30 днів з дати оплати. Вона може бути використана лише для покупок (окрім алкоголю та тютюнових виробів) у мережі супермаркетів АТБ-Маркет на підконтрольній Україні території.Якщо Передплата не була використана протягом цього часу, платформа єДопомога інформує Благодійника, що Передплата протермінована та згенерована заново, та повідомляє про необхідність направити його новому Заявнику, що потребує допомоги. Довідково.Платформа єДопомога створена Мінсоцполітики та ДП “ІОЦ Мінсоцполітики” за підтримки Мінцифри, Світового Банку та ПРООН в Україні за фінансової підтримки Швеції. 

Платформа має три напрями: грошова допомога від держави (єДопомога державна); отримання та надання волонтерської допомоги (єДопомога волонтерська); виплати від міжнародних організацій (єДопомога міжнародна).


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь