Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ про проведення громадського обговорення щодо зміни назви (перейменування) вулиці на території Витвицької територіальної громади

Дата: 05.01.2023 14:23
Кількість переглядів: 190

1. Витвицька сільська рада інформує про початок проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиці Шевченка на вулицю «Анатолія Грекова» у с. Кальна Витвицької територіальної громади та запрошує усіх бажаючих долучитись до обговорення даного питання. Особливо запрошуємо мешканців, які проживають на вказаній вулиці, що потребують зміни назви.

 

2. Організатор громадського обговорення: Витвицька сільська рада територіальної громади Калуського району Івано-Франківської області.

 

3. Об’єкт права власності, якому пропонується змінити назву (перейменувати):

Вулиця Шевченка в селі Кальна;

 

4. Громадське обговорення проводиться сільською радою відповідно до подання батьків Грекова Анатолія Олексійовича – Грекова О. А. та Грекової Ю. В., постанови Кабінету Міністрів України від 24.10.2012 р. № 989 «Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичними особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», на виконання розпорядження Витвицького сільського голови від 04 січня 2023 року № 02 «Про проведення громадського обговорення щодо перейменування центральної вулиці у селі Кальна».

 

5. Поштова адреса та адреса електронної пошти, термін для подання пропозицій (зауважень): - 77533, вул. З. Красівського, 63а, с. Витвиця, Калуський р-н, Івано-Франківська обл.,

ел. пошта: vrada@vytvytska-gromada.gov.ua - для мешканців с. Кальна та інших населених пунктів;

Пропозиції (чи зауваження) необхідно подати - до 16.00 год. 13 січня 2023 року.

 

6. Пропозиції (зауваження) просимо надавати у письмовій чи усній формі, надсилати електронною поштою із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає; юридичні особи подають пропозиції у письмовій чи електронній формі із зазначенням їх найменування та місцезнаходження; анонімних пропозицій не реєструємо та не розглядаємо.

 

7. Місце та час проведення заходів з громадського обговорення:

- 15 січня 2023 року о 12-00 год. відбудуться громадські слухання у селі Кальна, приміщення Кальнянського будинку культури, вулиця Шевченка, ;

 

8. Прізвища та імена осіб, що проводять заходи громадського обговорення:

- Щербан Т. С., секретар ради;

 

9. Термін та спосіб оприлюднення результатів громадського обговорення – через тиждень після закінчення громадського обговорення на офіційному вебсайті сільської ради.

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь