Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Тільки спільними зусиллями ми захистимо суверенітет та територіальну цілісність України

Дата: 25.02.2022 09:03
Кількість переглядів: 194

(Звернення військового комісара Івано-Франківського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки полковника Володимира Ярмошука)

Шановні мешканці Івано-Франківської області!

Територіальні центри комплектування та соціальної підтримки Івано-Франківської області на виконання Указу Президента України № 64/2022, затвердженого Верховною Радою України проводять заходи щодо мобілізації людських і транспортних ресурсів для оперативного доукомплектування військових частин Збройних сил та інших військових формувань України.

Насамперед призиваються резервісти, які уклали контракти про проходження служби у військовому резерві військових частин або зараховані до військового резерву визначених військових частин.

Цим військовозобов’язаним необхідно в найкоротший термін прибути до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки Івано-Франківської області, в яких вони перебувають на військовому обліку, для оформлення документів та організації їх відправки до військових частин.

Військовозобов’язані, які призначені у команди та мають у військових квитках (посвідченнях) вклеєні мобілізаційні розпорядження, зобов’язані з’явитися до тих районних (міського) центру комплектування, де вони перебувають на обліку.

Усі військовозобов’язані громадяни, віком від 18 до 60 років, зобов’язані прибути до відповідних районних (міського) територіальних центрів.

Призваним по мобілізації військовозобов’язаним буде виплачуватися грошове забезпечення військовослужбовця згідно посади та військового звання.

Також згідно Закону України за ними зберігатиметься місце роботи, посада та середньомісячний заробіток на підприємстві, в установі, організації незалежно від підпорядкування та форми власності і у фізичних осіб-підприємців, у яких вони працювали на час призову. Ніхто не має права вимагати від військовозобов’язаного, який призивається по мобілізації, написання заяви про звільнення з роботи.

Військовослужбовці, призвані по мобілізації, також отримають все необхідне речове, продовольче забезпечення та повноцінний соціальний пакет військовослужбовця.

Звертаємося до керівників територіальних громад, керівників підприємств, установ, організацій максимально сприяти вищевказаним військовозобов’язаним щодо їх прибуття до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки.

Усіх небайдужих громадян віком від 18 до 60 років, які перебувають на військовому обліку та готові стати на захист України, закликаємо прибути до відповідних територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки.

Тільки спільними зусиллями ми захистимо суверенітет та територіальну цілісність України та її гідне європейське майбутнє.

Слава Україні!

Героям слава!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь