Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проблема дитячих пустощів з вогнем на сьогоднішній день стоїть особливо гостро. Для її вирішення потрібні спільні скоординовані та цілеспрямовані дії батьків та осіб, які беруть участь у вихованні та навчанні дітей

Дата: 08.12.2021 09:44
Кількість переглядів: 737

Фото без опису

Профілактика дитячих пустощів із вогнем в сім’ї зазвичай зводиться до банальних заборон: газ не включай, сірники не чіпай! 

Але заборонений плід солодкий: діти шукають нових яскравих вражень, бавляться з сірниками та вогненебезпечними предметами. Найчастіше це закінчується трагедією.

Шановні батьки! Щоб не сталося біди, потрібно строго стежити за тим, щоб діти не брали в руки сірники? Не можна допускати, щоб діти користувалися електронагрівальними приладами, газовими плитами?Якщо у вас є малолітні діти, ні в якому разі не залишайте їх вдома одних, тим більше, якщо горить газ, працює телевізор або інші електроприлади? Не показуйте дітям поганий приклад: не паліть при них, не кидайте недопалки куди попало, не запалюйте папір для освітлення темних приміщень? Зберігайте сірники в місцях недоступних для дітей? Ні в якому разі не можна тримати в будинку несправні або саморобні електричні прилади? Користуватися можна тільки справними приладами, що мають сертифікат відповідності вимогам безпеки, з вбудованим пристроєм автоматичного відключення приладу від джерела електричного живлення?Обов’язково навчіть дитину дій при пожежі, покажіть йому можливі виходи для евакуації. Дуже важливо навчити дитину не панікувати і не ховатися у разі пожежі?

 

Пам’ятайте – маленька необережність може привести до великої біди.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь