Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До уваги субєктів господарювання

Дата: 11.08.2021 10:00
Кількість переглядів: 890

Фото без опису

Відповідно до п. 9 Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для розвитку виноградарства, садівництва і хмелярства (далі - Порядок), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 15.07.2005 587 (із змінами) департамент агропромислового розвитку обласної державної адміністрації до 15 жовтня 2021 року приймає документи від суб’єктів господарювання - юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців, що проводять діяльність у галузях садівництва, виноградства та хмелярства.

Суб’єктам господарювання на безповоротній основі надається компенсація витрат, здійснених у період з 01 жовтня попереднього року по 30 вересня поточного року на: придбання садивного матеріалу; проведення робіт та придбання матеріалів для спорудження шпалер і встановлення систем краплинного зрошення (далі - роботи); закупівлю техніки, механізмів та обладнання для проведення технологічних операцій у виноградарстві, садівництві і хмелярстві.

Крім того, звертаємо увагу на те, що одноразово у 2021 році суб’єкти господарювання можуть отримати компенсацію за період з 2019 по 2020 роки за напрямами та у розмірі, визначеними підпунктами 1 і 2 пункту 4 та пунктом 5 вищезазначеного Порядку.

Для отримання компенсації втрат на садивний матеріал і проведені роботи за зазначений період суб’єктам господарювання необхідно подати пакет документів (підпункт 1 пункту 9 Порядку) в департамент агропромислового розвитку обласної державної адміністрації до 01 вересня або 15 жовтня поточного року.

Документи приймаються у департаменті агропромислового розвитку обласної державної адміністрації за адресою: м.Івано-Франківськ, вул.Грушевського 21, 7 поверх, каб.711.

Телефон для довідок: (0342 55-20-57, 5519-07, 55-22-09)


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь