Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

19 Квітня, 2024 р., 12:54
Зараз у мережі з’являється дедалі більше фейкових відео та зображень, згенерованих за допомогою штучного інтелекту. Тож уміти протидіяти дезінформації — мастхев для кожного українця. Щоб навчити якнайбільше людей аналізувати новини та безпечно працювати з інформацією, технологічна компанія Adobe запускає серію безоплатних курсів з медіаграмотності. 2 травня о 17:00 відбудеться спільний воркшоп від Adobe та Мінцифри. Учасники зможуть поспілкуватися з фахівцями компанії, які розробляють інструменти для визначення оригінальності контенту. Також експерти Adobe розкажуть:
18 Квітня, 2024 р., 15:27
Українці можуть оформити пенсію онлайн прямо з дому або навіть із-за кордону. Більше не потрібно йти до держустанови, витрачати час на дорогу і черги – Уряд працює над перетворенням усіх державних послуг на зручні онлайн-сервіси. Як оформити пенсійні виплати онлайн, дивіться інфографіку:
18 Квітня, 2024 р., 14:46
Якщо ви помітили дивну поведінку у свого улюбленця, а саме:
18 Квітня, 2024 р., 13:24
Житлова субсидія призначається до дати закінчення опалювального сезону та розраховується з урахуванням тривалості опалювального сезону по 15 квітня включно. З травня житлові субсидії на неопалювальний сезон більшості одержувачів буде призначено автоматично до 30 квітня 2025 року (якщо не змінилися дані про майновий стан та/або склад домогосподарств). Водночас серед субсидіантів є певні категорії, яким субсидію з 1 травня призначать за їхнім зверненням із заявою та декларацією про доходи та витрати.
18 Квітня, 2024 р., 09:23
Часто людям здається, що випити пару коктейлів у затишному барі або вдома після роботи, щоб розслабитися, це хороша ідея. Наче алкоголь об'єднує нас та розвантажує після напруженого дня. Та є одне але!
16 Квітня, 2024 р., 11:06
Український ветеранський фонд оголошує прийом заявок на участь у програмі з навчання та працевлаштування “Разом” – унікальному проєкті для ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин, який реалізує НЕК "Укренерго" - NPC Ukrenergo спільно з Український ветеранський фонд за підтримки Lobby X, Veteran Hub та Israel Trauma Coalition in UA. Під час навчання відібрані кандидати й кандидатки з нуля опанують професію електромонтера / електромонтерки з обслуговування підстанцій. Проживання, харчування, проїзд – за кошти НЕК “Укренерго”.
16 Квітня, 2024 р., 09:33
У перші дні повномасштабного наступу добровольці не думали про “оформлення свого статусу”. 
15 Квітня, 2024 р., 12:46
  На конкурсі свої таланти демонстрували та боролися за перемогу п'ять команд закладів загальної освіти Витвицької громади, серед яких «Незламне серце» Витвицького ліцею, «Сила роду» Кальнянського ліцею імені Михайла Дяка, «Іскра» Церківнянської гімназії, «Гордість Карпат» Слободоболехівської гімназії імені Дмитра Квецка, «Незламні серця» Розточківської гімназії.   З вітальним словом виступив  голова  Витвицької сільської ради Василь Ільницький та заслухали інформацію про проєктні  роботи конкурсу «Серцем єдиним, ми - Україна!» - начальника відділу освіти культури туризму молодіжної політики та спорту Валентину Василенко.   Цей Конкурс  зібрав талановиту та надзвичайно креативну учнівську молодь. У своїх виступах діти демонстрували  свою любов до рідного краю, про жахіття війни та сильну віру у перемогу Українського народу.   Визначити переможця було нелегким завданням для журі. У підсумку найбільшу кількість балів отримала команда «Сила роду» Кальнянського ліцею імені Михайла Дяка. Діти цього закладу освіти виступатимуть на районному етапі конкурсу «Серцем єдиним, ми - Україна!», який вже зовсім скоро проведуть у м.Калуш.   Всі учасники нагороджені Грамотами Відділу освіти культури туризму молодіжної політики та спорту Витвицької ТГ!   Проєкт "Серцем єдиним, ми - Україна",проводиться  з метою патріотичного виховання дітей та юнацтва.   Дякуємо дітям та їхнім керівникам, а також всім організаторам  територіального етапу творчого проєкту за невтомність та любов до України.   Бо серцем єдиним, ми – Україна!
15 Квітня, 2024 р., 11:13
Здоров’я - це стан повного фізичного, душевного і соціального добробуту, а не тільки відсутність хвороб і фізичних вад. Кожен громадянин має обов’язок- стежити за своїм здоров’ям!
15 Квітня, 2024 р., 11:08
Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області наголошує, що для недопущення сказу тварин необхідно щорічно робити щеплення всім домашнім улюбленцям, починаючи з 3-місячного віку.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь