Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Безпека наших дітей залежить тільки від нас самих!

Дата: 27.01.2021 09:13
Кількість переглядів: 299

Дбати про безпеку дітей, прищеплювати навички здорового способу життя, навчати правильно поводити себе в екстремальних ситуаціях – сьогодні це актуальне завдання для всіх дорослих. Адже у нинішній час діти дуже часто потрапляють у небезпечні, скрутні ситуації, вихід з яких не можуть знайти вірно. З початком нового навчального року особливо гостро постає питання безпеки життєдіяльності дітей.

Після канікул батькам необхідно вибрати час і згадати разом з дітьми правила безпечної поведінки на вулиці, в школі і вдома. Долинський РВ Управління ДСНС України у Івано-Франківській області  рекомендує кожному з батьків дуже відповідально поставитися до профілактики різних нещасних випадків з дітьми.  Не варто забувати, що найкращим способом навчання дітей завжди є власний приклад. Якщо батьки уважні до власної безпеки, то і дитина буде повторювати ті ж дії. Поясніть малечі, що таке легкозаймисті, колючі, ріжучі, вибухонебезпечні і вогнепальні предмети і які небезпеки вони несуть. Розкажіть про те, що не можна їх піднімати, розбирати і грати з ними, якщо раптом дитина виявить щось подібне на вулиці. Потренуйте основні навички з техніки безпеки, наприклад, при використанні електрочайників, комп’ютерів, телевізорів, а також мікрохвильової печі або газу для розігріву обіду. Нехай всі ці дії дитина щодня виконує в присутності дорослих і тоді навички стануть звичкою. Позначте дитині коло людей, до яких він може в разі потреби звернутися за допомогою. На видному місці в помешкані розмістіть номер телефону, за яким дитина завжди може зв’язатися з дорослими. Молодшим школярам можна записати на папірець і покласти в кишеню телефон батьків.

Шановні батьки! Пам’ятайте: безпека наших дітей залежить тільки від нас самих! Сподіваємося, що спільними зусиллями ми зможемо вирішити основну проблему людства, збережемо найцінніший скарб – дитяче життя!

 

Начальник Долинського РВ У ДСНС                                                                                        Андрій Панас

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь