Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рішення сесії №352-8/2021 «Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Гретчак Н. П.»

Кількість переглядів: 75
Скликання: 8 скликання
Сесія: 8 сесія
Тип документу: Рішення сесії
Дата: 17.09.2021
Номер документу: 352-8/2021
Назва документу: Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Гретчак Н. П.
Прикріплені файли:
  1. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Гретчак Н. П. (0.04 МБ)

УКРАЇНА

ВИТВИЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

КАЛУСЬКОГО РАЙОНУ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

восьме скликання

восьма сесія

 

РІШЕННЯ №352-8/2021

від 17 вересня 2021 року

с. Станківці

 

Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Гретчак Н. П.

 

Розглянувши заяву гр. Гретчак Надії Павлівни, жительки с. Мала Тур’я, про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), на земельну ділянку площею 0,2390га в с.Розточки, вул.Лісова, 3 для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та земельні ділянки для ведення особистого селянського господарства: площею 0,2864га в с.Розточки, урочище «За церквою», площею 0,3920га с.Розточки, урочище «Рудавець», площею 0,1450га с.Розточки, урочище «Забубело», площею 0,1930га с.Розточки, урочище «Припори», площею 0,0595га с.Розточки, урочище «Передній верх», площею 0,0810га с.Розточки, урочище «Заростіччя», площею 0,0980га с.Розточки, урочище «Заростіччя», взявши до уваги: свідоцтво про право на спадщину за законом від 03.02.2021 року, витяг з ДРРПНМ про реєстрацію права власності, номер запису про право власності 40385671 від 03.02.2021 року, по господарський облік, рішення сесії Розточківської сільської ради від 17.12.2009 року «Про затвердження технічної документації», рішення сесії Кальнянської сільської ради від 16.12.1993 року «Про передачу земель в приватну власність», керуючись ст.55 Закону України «Про землеустрій», Законом України «Про державний земельний кадастр», ст. 12, 116, 120, 121, 122 Земельного кодексу України, п.34 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», сільська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Надати дозвіл гр.Гретчак Надії Павлівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну ділянку площею 0,2390га в с.Розточки, вул.Лісова, 3 для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та земельні ділянки для ведення особистого селянського господарства: площею 0,2864га в с.Розточки, урочище «За церквою», площею 0,3920га с.Розточки, урочище «Рудавець», площею 0,1450га с.Розточки, урочище «Забубело», площею 0,1930га с.Розточки, урочище «Припори», площею 0,0595га с.Розточки, урочище «Передній верх», площею 0,0810га с.Розточки, урочище «Заростіччя», площею 0,0980га с.Розточки, урочище «Заростіччя».

2. Гр. Гретчак Надії Павлівні замовити в суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою згідно із законом розроблення вказаної технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

3. Гр. Гретчак Надії Павлівні вказану технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) погодити згідно норм чинного законодавства України та подати на розгляд сесії сільської ради у встановленому законодавством порядку.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань землекористування та земельних відносин (Зіновій ВИСОЧАНСЬКИЙ).

 

 

Витвицький сільський голова

територіальної громади Василь ІЛЬНИЦЬКИЙ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь