Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рішення сесії №351-8/2021 «Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Волковецького Я. С.»

Кількість переглядів: 82
Скликання: 8 скликання
Сесія: 8 сесія
Тип документу: Рішення сесії
Дата: 17.09.2021
Номер документу: 351-8/2021
Назва документу: Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Волковецького Я. С.
Прикріплені файли:
  1. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Волковецького Я. С. (0.03 МБ)

УКРАЇНА

ВИТВИЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

КАЛУСЬКОГО РАЙОНУ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

восьме скликання

восьма сесія

 

РІШЕННЯ №351-8/2021

від 17 вересня 2021 року

с. Станківці

 

Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Волковецького Я. С.

 

Розглянувши заяву гр.Волковецького Ярослава Степановича, жителя с.Витвиця, про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,2573га в с.Витвиця, урочище «Бойня» для ведення особистого селянського господарства, взявши до уваги: по господарський облік, рішення сесії Витвицької сільської ради від 30.04.1996 року «Про надання земель у приватну власність», керуючись ст.55 Закону України «Про землеустрій», Законом України «Про державний земельний кадастр», ст. 12, 116, 121, 122 Земельного кодексу України, п.34 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», сільська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Надати дозвіл гр.Волковецькому Ярославу Степановичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,2573га в с.Витвиця, урочище «Бойня» для ведення особистого селянського господарства.

2. Гр. Волковецькому Ярославу Степановичу замовити в суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою згідно із законом розроблення вказаної технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

3. Гр. Волковецькому Ярославу Степановичу вказану технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) погодити згідно норм чинного законодавства України та подати на розгляд сесії сільської ради у встановленому законодавством порядку.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань землекористування та земельних відносин (Зіновій ВИСОЧАНСЬКИЙ).

 

 

Витвицький сільський голова

територіальної громади Василь ІЛЬНИЦЬКИЙ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь