Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Розпорядження Витвицького сільського голови територіальної громади №60 «Про проведення заходів з благоустрою території сіл Витвицької ТГ до Великодніх свят та щорічних всеукраїнських акцій «За чисте довкілля»»

Кількість переглядів: 125
Скликання: -
Сесія: -
Тип документу: Розпорядження Витвицького сільського голови територіальної громади
Дата: 20.04.2021
Номер документу: 60
Назва документу: Про проведення заходів з благоустрою території сіл Витвицької ТГ до Великодніх свят та щорічних всеукраїнських акцій «За чисте довкілля»
Прикріплені файли:
  1. Про проведення заходів з благоустрою території сіл Витвицької ТГ до Великодніх свят та щорічних всеукраїнських акцій «За чисте довкілля» (0.03 МБ)

                                              УКРАЇНА

ВИТВИЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
КАЛУСЬКОГО РАЙОНУ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ №60

20 квітня 2021 року

c. Витвиця

 

Про проведення заходів з благоустрою території сіл Витвицької ТГ до Великодніх свят та щорічних всеукраїнських акцій «За чисте довкілля»

 

    Відповідно до Закону України «Про благоустрій населених пунктів», розпорядження Кабінету Міністрів України від 31.03.2010 р. №777-р «Деякі питання проведення щорічної всеукраїнської акції з благоустрою «За чисте довкілля», розпорядження Витвицької сільської ради територіальної громади від 12.02.2021р. №19 «Про проведення заходів з благоустрою території сіл Витвицької ТГ до Великодніх свят та щорічних всеукраїнських  акцій «За чисте довкілля», з метою покращення санітарного та естетичного стану території сіл Витвицької сільської територіальної громади після зимового періоду, покращення благоустрою та озеленення території, підготовки об’єктів благоустрою загального користування до проведення загальнодержавних, обласних та загально-територіальних заходів:

1. Працівникам закладів культури Витвицької ТГ провести на прилеглих територіях протягом квітня 2021 року заходи щодо озеленення, прибирання та благоустрою, відзначити День довкілля та провести загальну толоку.

2. Бібліотекарам закладів культури Витвицької ТГ забезпечити проведення у бібліотеках тижня екології, виставок, усних журналів тощо «Природа - наш дім», «Зелена планета», «Свято природолюбів» та інших.

3. Директорам будинків культури та завідувачам клубів Витвицької ТГ провести акції «Посади і збережи дерево», День довкілля.

4. Директорам будинків культури, завідувачам клубів та бібліотекарам Витвицької ТГ надати інформацію про участь працівників культури у заходах прибирання, озеленення та благоустрою території і Дня довкілля для висвітлення на сайті Витвицької сільської ради територіальної громади.

5. Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.

 

Витвицький сільський голова

територіальної громади                                                      Василь ІЛЬНИЦЬКИЙ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь