Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рішення сесії №187-4/2021 «Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Тишківській Г. І.»

Кількість переглядів: 126
Скликання: 8 скликання
Сесія: 4 сесія
Тип документу: Рішення сесії
Дата: 25.03.2021
Номер документу: 187-4/2021
Назва документу: Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Тишківській Г. І.
Прикріплені файли:
  1. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Тишківській Г. І. (0.03 МБ)

 

УКРАЇНА

ВИТВИЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

КАЛУСЬКОГО РАЙОНУ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

восьме скликання

четверта сесія

 

РІШЕННЯ №187-4/2021

від 25 березня 2021 року

с. Розточки

 

Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Тишківській Г. І.

Розглянувши заяву гр. Тишківської Галини Іванівни, жительки с. Витвиця, про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельні ділянки: для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд площею 0,1800 га в с. Витвиця по вул. Набережна, 17, та для ведення особистого селянського господарства в с. Витвиця: площею 0,0700 га в урочищі «Верпіль», площею 0,1400 га в урочищі «Порошниці» та площею 0,3100 га в урочищі «Пиликіщина», взявши до уваги: по господарський облік, рішення сесії Витвицької сільської ради від 26.12.1997 року «Про передачу земель у приватну власність громадянам села Витвиця», керуючись ст.55 Закону України «Про землеустрій», Законом України «Про державний земельний кадастр», ст. 12, 116, 120, 121, 122 Земельного кодексу України, п. 34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», сільська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Надати дозвіл гр. Тишківській Галині Іванівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на земельні ділянки:

- площею 0,1800 га в с. Витвиця по вул. Набережна, 17, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд;

- площею 0,0700га в с. Витвиця, урочище «Верпіль»;

- площею 0,1400га в с. Витвиця, урочище «Порошниці»;

- площею 0,3100га в с. Витвиця, урочище «Пиликіщина» для ведення особистого селянського господарства.

2. Гр. Тишківській Галині Іванівні замовити в суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою згідно із законом розроблення вказаної технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

3. Гр. Тишківській Галині Іванівні вказану технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), погодити згідно норм чинного законодавства України та подати на розгляд сесії селищної ради у встановленому законодавством  порядку.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань землекористування та земельних відносин (Зіновій ВИСОЧАНСЬКИЙ).

Витвицький сільський голова

територіальної громади                                                                      Василь ІЛЬНИЦЬКИЙ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь