Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рішення сесії №697-21/2023 «Про дострокове припинення повноважень старости Слободоболехівського старостинського округу №4 та звільнення старости Гука Андрія Івановича»

Кількість переглядів: 216
Скликання: 8 скликання
Сесія: 21 сесія
Тип документу: Рішення сесії
Дата: 23.02.2023
Номер документу: 697-21/2023
Назва документу: Про дострокове припинення повноважень старости Слободоболехівського старостинського округу №4 та звільнення старости Гука Андрія Івановича
Прикріплені файли:
  1. №697-21.2023 від 23.02.2023р. Про дострокове припинення повноважень старости С~остинського округу №4 та звільнення старости Гука Андрія Івановича (0.05 МБ)


ВИТВИЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

КАЛУСЬКОГО РАЙОНУ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

восьме скликання

двадцять перша сесія

 

РІШЕННЯ

 

23 лютого 2023 року                                    с. Витвиця                                               №697-21/2023

 

Про дострокове припинення повноважень старости Слободоболехівського старостинського округу №4 та звільнення старости Гука Андрія Івановича

 

На виконання п.2 Прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розвитку інституту старост», керуючись п. 6-1 ч. 1 ст. 26, ч. 6 ст. 54-1 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» із наступними змінами, п. 1 ст. 36 Кодексу Законів про працю України, на підставі заяви старости Слобідськоболехівського старостинського округу №4 Гука А. І. з особистою заявою до сільської ради про складення ним повноважень старости від 24.02.2023 року, сільська рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

1.         Достроково припинити повноваження старости Слобідськоболехівського старостинського округу №4 Витвицької сільської територіальної громади Гука Андрія Івановича 28.02.2023 року та звільнити його із займаної посади за угодою сторін.

2.         Гуку А. І. передати закріплені за ним матеріальні цінності та гербову печатку секретарю Витвицької сільської ради з оформленням відповідного акту.

3.         Виключити Гука А. І. зі складу виконавчого комітету Витвицької сільської ради та затвердити склад у новій редакції (додається).

4.         Сектору бухгалтерського обліку та звітності Витвицької сільської ради провести повний розрахунок відповідно до норм чинного законодавства.

5.         Секретарю Витвицької сільської ради видати трудову книжку Гуку Андрію Івановичу та копію даного рішення під підпис.

6.         Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію мандатну, з питань освіти, культури, молоді, фізичної культури, спорту, охорони здоров’я, соціального захисту, національного і духовного відродження, туризму, депутатської діяльності та етики, законності, правопорядку, антикорупційної політики та регламенту (Іван ЮСИП).

 

 

Витвицький сільський голова

територіальної громади                                                                        Василь ІЛЬНИЦЬКИЙ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь