Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рішення сесії №677-21/2023 «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється»

Кількість переглядів: 27
Скликання: 8 скликання
Сесія: 21 сесія
Тип документу: Рішення сесії
Дата: 23.02.2023
Номер документу: 677-21/2023
Назва документу: Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється
Прикріплені файли:
  1. №677-21.2022 від 23.02.2023р. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється (0.05 МБ)


ВИТВИЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

КАЛУСЬКОГО РАЙОНУ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

восьме скликання

двадцять перша сесія

 

РІШЕННЯ

 

23 лютого 2023 року                                   с. Витвиця                                               №677-21/2023

 

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється

 

Розглянувши проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється з: для ведення особистого селянського господарства на: для будівництва та обслуговування об’єктів рекреаційного призначення площею 7,5918 га в             с. Витвиця, по вул. Розточанська, витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності номер запису про право власності: 27426320 від 03.08.2018 року, розроблений ФОП Бубняк Н. А., взявши до уваги погодження постійно діючої комісії з питань житлово-комунального господарства, благоустрою, екології, землекористування, земельних відносин, лісокористування, енергозбереження, промисловості, містобудування та архітектури, керуючись ст. 21, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 12, 17, 20, 186 Земельного кодексу України, сільська рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

1. Затвердити  проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється площею 7,5918 га, для будівництва та обслуговування об’єктів рекреаційного призначення за рахунок земельної ділянки, яка є в комунальній власності та розташована в с. Витвиця, по вул. Розточанська.

2. Змінити цільове призначення земельної ділянки площею – 7,5918 кадастровий номер 2622080500:05:003:0005, що перебуває у комунальній власності з: «для ведення особистого селянського господарства» на: «для будівництва та обслуговування об’єктів рекреаційного призначення», яка знаходиться в с. Витвиця, по вул. Розточанська.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань житлово-комунального господарства, благоустрою, екології, землекористування, земельних відносин, лісокористування, енергозбереження, промисловості, містобудування та архітектури (Зіновій ВИСОЧАНСЬКИЙ).

 

 

Витвицький сільський голова

територіальної громади                                                                      Василь ІЛЬНИЦЬКИЙ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь