Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рішення сесії №591-17/2022 «Про затвердження нової редакції Порядку виявлення, взяття на облік, збереження і використання безхазяйного майна на території Витвицької сільської територіальної громади»

Кількість переглядів: 47
Скликання: 8 скликання
Сесія: 17 сесія
Тип документу: Рішення сесії
Дата: 31.08.2022
Номер документу: 591-17/2022
Назва документу: Про затвердження нової редакції Порядку виявлення, взяття на облік, збереження і використання безхазяйного майна на території Витвицької сільської територіальної громади
Прикріплені файли:
  1. №591-17.2022 від 31.08.2022р. Про затвердження нової редакції Порядку виявлення, взяття на облік, збереження і використання безхазяйного майна на території Витвицької сільської територіальної грома (0.06 МБ)


ВИТВИЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

КАЛУСЬКОГО РАЙОНУ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

восьме скликання

сімнадцята сесія

 

РІШЕННЯ

 

31 серпня 2022 року                                    с. Витвиця                                            №591-17/2022

 

Про затвердження нової редакції Порядку виявлення, взяття на облік, збереження і використання безхазяйного майна на території Витвицької сільської територіальної громади

 

З метою врегулювання питання щодо виявлення, обліку, збереження та використання безхазяйного майна,  прийняття такого майна у комунальну власність Витвицької сільської територіальної громади, керуючись ст. 335 Цивільного Кодексу України, Законом України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», ст. ст. 29, 40, 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», сільська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Затвердити нову редакцію Порядку виявлення, взяття на облік, збереження і використання безхазяйного майна  на території Витвицької сільської територіальної громади (далі – Порядок) згідно додатку 1.
  2. Затвердити склад постійно діючої комісії з обстеження безхазяйного майна Витвицької сільської територіальної громади згідно додатку 2.
  3. Затвердити форму акту обстеження нерухомого майна згідно додатку 3.
  4. Рішення Витвицької сільської ради від 23.12.2021 р. №469-12/2021 «Про Порядок виявлення, взяття на облік, збереження і використання безхазяйного майна на території Витвицької сільської територіальної громади» вважати таким, що втратило чинність.

5.         Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань планування, фінансів, бюджету, майна, власності, підприємництва, соціально-економічного розвитку, інвестицій, регуляторної діяльності, співробітництва між громадами та міжнародного співробітництва (Віктор ДАНИЛІВ).

 

 

Витвицький сільський голова

територіальної громади                                                                        Василь ІЛЬНИЦЬКИЙ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь