Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Розпорядження Витвицького сільського голови територіальної громади №3 «Про проведення щорічної оцінки виконання посадовими особами апарату Витвицької сільської ради ТГ та її виконавчих органів покладених на них обов’язків і завдань за 2021 рік»

Кількість переглядів: 78
Скликання: -
Сесія: -
Тип документу: Розпорядження Витвицького сільського голови територіальної громади
Дата: 12.01.2022
Номер документу: 3
Назва документу: Про проведення щорічної оцінки виконання посадовими особами апарату Витвицької сільської ради ТГ та її виконавчих органів покладених на них обов’язків і завдань за 2021 рік
Прикріплені файли:
  1. Про проведення щорічної оцінки виконання посадовими особами апарату Витвицької сільської ради ТГ та її виконавчих органів покладених на них обов’язків і завдань за 2021 рік (0.02 МБ)

УКРАЇНА

ВИТВИЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

КАЛУСЬКОГО РАЙОНУ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

       

12 січня 2022 року                              с. Витвиця                                                   №3

 

Про проведення щорічної оцінки виконання посадовими особами апарату Витвицької сільської ради ТГ та її виконавчих органів покладених на них обов’язків і завдань за 2021 рік

 

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», постановою Кабінету Міністрів України від 26.10.2001 №1440 «Про затвердження Типового положення про проведення атестації посадових осіб місцевого самоврядування», Загальних методичних рекомендацій щодо проведення щорічної оцінки виконання посадовими особами місцевого самоврядування покладених на них обов’язків і завдань, затверджених наказом Головного управління державної служби України від 30.06.2004 №102 (зі змінами), з метою регулярного контролю за проходженням служби в органах місцевого самоврядування та професійними досягненнями посадових осіб апарату Витвицької сільської ради ТГ та її виконавчих органів:

 

  1. Провести щорічну оцінку виконання посадовими особами апарату Витвицької сільської ради ТГ та її виконавчих органів покладених на них обов’язків і завдань за 2021 рік з 1 лютого 2022 року по 1 березня 2022 року.
  2. Затвердити Порядок проведення щорічної оцінки виконання посадовими особами апарату Витвицької сільської ради ТГ та її виконавчих органів покладених на них обов’язків і завдань (Додаток 1).
  3. Затвердити форму бланка щорічної оцінки виконання посадовою особою Витвицької сільської ради ТГ покладених на неї обов’язків і завдань (Додаток 2).
  4. Керівникам структурних підрозділів Витвицької сільської ради ТГ, інших виконавчих органів ради забезпечити проведення щорічної оцінки посадових осіб, відповідно до чинного законодавства.
  5. Щорічна оцінка керівників відділів, секторів, старост Витвицької сільської ради ТГ та її виконавчих органів проводиться Витвицьким сільським головою ТГ.
  6. Сектору правового забезпечення та управління персоналом (Ониськів А.В.):
    1. Підготувати списки осіб, які працюють в апараті сільської ради та її виконавчих органах і підлягають щорічній оцінці, подати їх на затвердження в установленому порядку разом з графіком проведення щорічної оцінки.
    2. Надавати необхідну методичну і практичну допомогу в проведенні щорічної оцінки.
  7. Узагальнену інформацію про результати щорічної оцінки надати сектору правового забезпечення та управління персоналом до 04 березня 2022 року.
  8. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

 

Витвицький сільський голова

територіальної громади                                                        Василь ІЛЬНИЦЬКИЙ


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь